Παρόντος Μελισσανίδη και πλήθος υψηλών προσκεκλημένων η παράδοση της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα ένα βήμα που φέρνει πιο κοντά την είσοδο της ΑΕΚ στη «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου οδικού δικτύου στην περιοχή, επισημοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα.

Η ΑΕΚ παρέστη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελετή παράδοσης του έργου, ενώ παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο γενικός διευθυντής της Ενωσης, Γιώργος Κοσμάς. Εκ μέρους της πολιτείας, παρέστησαν οι Αδωνης Γεωργιάδης, Κώστας Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και βέβαια ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 17,7 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ), έχει κριθεί καθοριστικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς μεταξύ άλλων θα βελτιώσει τη διέλευση των οχημάτων από και προς το σημείο. Αφορά τμήματα του δρόμου που βρίσκονται κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στην διαφοροποίηση και βελτίωση της διέλευσης των οχημάτων και πεζών από και προς το γήπεδο αλλά και από και προς το άλσος Νέας Φιλαδελφείας.