Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δηλώσει ο Βίτορ Ούγκο.

Να πάρει την ευκαιρία και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει ο Βίτορ Ούγκο, ο οποίος γνωρίζει τη σημασία του αγώνα. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και για τη δική του προσπάθεια να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως έχω ζήσει διάφορα ντέρμπι και είχα την τύχη να δω και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Αυτό που είδα είναι πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός είναι δυο ομάδες ποιοτικές. Περιμένω ένα μεγάλο αγώνα και νίκη της ομάδας μου αύριο (σ.σ. σήμερα). Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την χαρά για την ευκαιρία που ενδεχομένως να μου δοθεί να βοηθήσω σ’ ένα τέτοιο ματς την ομάδα μου. Ξέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει αυτός ο αγώνας για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε εντός αγωνιστικού χώρου να κάνουμε το παν για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για την προσαρμογή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Bεβαίως και η προσαρμογή είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος. Από εκεί και πέρα, όπως καταλαβαίνετε είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα εδώ, είναι διαφορετικό το στυλ του παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ και γι’ αυτό θα έλεγα δεν είμαι πάντα τόσο έτοιμος, κάθε στιγμή. Διότι προέρχομαι από διαφορετική ήπειρο, από διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, από διαφορετικό ποδοσφαιρικό σκεπτικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι στο 100% και δεν νιώθω πως είμαι στο 100%, όμως ευχαριστώ τον προπονητή για τις ευκαιρίες που μου δίνει, δεδομένου ότι όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο θα μπορώ να ανταποκρίνομαι και να προσαρμόζομαι στις ανάγκες. Με βελτίωση σε φυσική κατάσταση και σε τεχνικό επίπεδο. Οπωσδήποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό συνήθιζα να παίζω τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Τουρκία. Όμως προσαρμόζομαι και είμαι χαρούμενος για αυτό».