Αισιόδοξος για το γεγονός ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπο του, παρουσιάστηκε ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

Ο Σέρβος φορ είχε σημαντική συμβολή στη νίκη του Βόλου επί του Άρη, καθώς κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Μπαριέντος διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη αλλά και την εξέλιξη του αγώνα: «Ήταν μια εξαιρετική ομαδική δουλειά, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ολοένα και περισσότερο στην ομάδα. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν τα πιο σημαντικά, γιατί ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του και ανταπεξήλθαμε. Αναλύσαμε όμως πολύ τον Άρη, τόσο τα θετικά του όσο και τα αρνητικά του. Τα εξετάσαμε όλα και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το αν ο Βόλος κοιτάζει την εξάδα αλλά και το αν προσθέτει πίεση το γεγονός ότι φοράει το νούμερο φανέλας, που φορούσε ο Φαν Βέερτ: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να κάνουμε μεγάλα όνειρα, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Είναι εμφανές το κενό του Φαν Βέερτ, ωστόσο θα προσπαθήσω να το καλύψω».