Ο Ολυμπιακός θα βαδίσει στα χνάρια του Παναθηναϊκού και παρέμβει στην εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν το σχετικό αίτημα έχοντας κι εκείνοι, όπως και οι «πράσινοι», έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Θα ζητήσουν την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία και όχι την κατακύρωσή τους στα χαρτιά στην «Ένωση».

Έτσι θα παραστούν και θα εκπροσωπηθούν νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης.
Οι Πειραιώτες, όπως και ο Παναθηναϊκός, ζητούν να διαταχθεί η διεξαγωγή του ματς σε νέα ημερομηνία για να μην αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Έτσι οι δύο ΠΑΕ θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς, με στόχο να κριθεί ο τίτλος μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος βάσει των άρθρων που κλήθηκε απειλείται όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που αναμένεται την Παρασκευή, υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS.