Ο Νικολάς Ματσόλα θα υποβληθεί σε μαγνητική και ο Παναιτωλικός θα μάθει τι είδους επιθετικό θα χρειαστεί να αποκτήσει, με τον Νίκο Καρέλη να είναι στα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε σήμερα (21/1) ο Ματσόλα, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός φορ του Παναιτωλικού υπέστη κατά πάσα πιθανότητα θλάση στη γάμπα και επειδή θα μείνει εκ νέου εκτός δράσης, αυτόματα τα «καναρίνια» εξετάζουν το ενδεχόμενο προσθήκης ενός επιθετικού.

Ομως το στυλ του και τα χαρακτηριστικά του θα εξαρτηθούν από το διάστημα της απουσίας του 30χρονου, άρα επί του παρόντος μπορεί να «ακούστηκαν»-προτάθηκαν-τσεκαρίστηκαν κάποιες περιπτώσεις (π.χ. Νίκος Καρέλης την Ντεν Χάαγκ), όμως δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό». Οχι μόνο για το ποιος θα είναι ο βασικός στόχος, αλλά ούτε καν για το στυλ του (π.χ. ψηλός ή περιφερειακός κτλ).

Πρώτα θα αποκρυσταλλωθεί τι έχει και πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Ματσόλα (και χθες έδειχνε σε κακή ψυχολογική κατάσταση αλλά όλοι στην ομάδα τον στηρίζουν) και ύστερα αναμένονται εξελίξεις.