Ο Ντάνι Πογιάτος αρχίζει να μαθαίνει το υλικό που έχει στον Παναθηναϊκό και καταλήγει στο 4-2-3-1, με τον Μακέντα λίγο πιο πίσω από τον Καρλίτος.

Στο… συρτάρι βάζει ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος το 4-3-3 ο Ντάνι Πογιάτος, καθώς φαίνεται να έχει αποφασίσει την τροποποίηση του σχηματισμού της ομάδας, με το 4-2-3-1 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός προπονητής διαπίστωσε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα και ειδικότερα από τη στιγμή που συνυπήρξαν οι Μακέντα με τον Καρλίτος στην ενδεκάδα, από το 71ο λεπτό μέχρι το τέλος του ματς.

Διάστημα στο οποίο ο Ιταλός άσος αγωνίστηκε σε ρόλο κρυφού επιθετικού, όντας ένα κλικ πιο πίσω από τον Καρλίτος, με τους δύο παίκτες να έχουν ως κάλυψη στην πλάτη τους δύο αμυντικούς μέσους.

Εμμέσως πλην σαφώς ο Πογιάτος δείχνει να έχει κατανοήσει το λάθος της απουσίας του Μακέντα και της μη συνύπαρξής του στην ενδεκάδα με τον Καρλίτος απέναντι στον Άρη, μια και αμφότεροι αποτελούν, θεωρητικά τουλάχιστον, τα δύο πιο βαριά χαρτιά της ομάδας, συν την προθήκη του Βιγιαφάνιες ο οποίος προβλέπεται να βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο μετά τη διακοπή.

Ήδη ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει να δουλεύει στο Κορωπί στο 4-2-3-1 ενόψει της μάχης της Κρήτη, το αποτέλεσμα της οποίας προβλέπεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον του στον πράσινο πάγκο.