Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Λουκάς Βιγιαφάνιες θα απολογηθούν για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Βαρύ το κλίμα για τον Ιταλό φορ, ο οποίος έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα φέτος.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα στον φετινό Παναθηναϊκό τείνουν να γίνουν… καθημερινότητα, καθώς επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά. Στην Τούμπα ο Λούκας Βιγιαφάνιες αντέδρασε στην αλλαγή του, ο Φεντερίκο Μακέντα είχε μια λεκτική διένεξη με τον βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού, Κουζνέτσοφ και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει, εξαιτίας της αδυναμίας της διοίκησης του συλλόγου να επιβληθεί.

Μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, τα όποια προβλήματα λύνονταν με καλή διάθεση και κουβέντα. Μετά τα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη, όμως, η διαχείριση από την πλευρά του κλαμπ αλλάζει. Τόσο ο Αργεντινός μέσος όσο και ο Ιταλός επιθετικός θα δώσουν εξηγήσεις όταν επιστρέψουν από την άδεια των Χριστουγέννων αλλά θα τιμωρηθούν και με πρόστιμο.

Από κει και πέρα, το κλίμα για τον Μακέντα βαραίνει όλο και περισσότερο, καθώς από την ημέρα που ανανέωσε το συμβόλαιο του, είναι πρωταγωνιστής σε παραπτώματα και έντονες αντιδράσεις προς το προπονητικό επιτελείο. Τόσο με τον Πογιάτος όσο πολύ περισσότερο με τον Μπόλονι.