Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου και ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής υπολογίζεται στους 2,5-3 μήνες. Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας ο Ολλανδός στόπερ.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργείου για την αποκατάσταση της αστάθειας της ποδοκνημικής.

Ο Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει σε 2,5 με 3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν το τριφύλλι θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στα τέλη Ιουνίου,ενώ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο θα μεταβεί από τις 19 έως τις 30 Ιουλίου.

Το πρόβλημα αυτό του Σένκεφελντ στην ποδοκνημική ήταν χρόνιο και έπρεπε να λυθεί, καθώς μέσα στη σεζόν ουκ ολίγες φορές ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει τους πράσινους στην απόφαση να κινηθούν για παίκτη σε αυτή τη θέση, καθώς δεν γίνεται να κάνουν προετοιμασία με μόλις ένα βασικό στόπερ.