Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε μία μόνο αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Χριστογεώργο με τον Ξενόπουλο.

Με προπόνηση στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές,ενώ υπάρχει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Συγκεκριμένα, ο Ξενόπουλος συμπεριλήφθηκε σε αντίθεση με τον Χριστογεώργο. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Ωστόσο και όσον αφορά την ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές, κάτι βέβαια που θα ξεκαθαριστεί αύριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Όλοι προπονήθηκαν κανονικά πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ, Σιδερά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.