Στον αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Ζαγαρίτη στον Παναθηναικό, καθώς η Πάρμα γνωστοποίησε πως δεν μπορεί να δώσει εγγυητική για την καταβολή των 400.000 ευρώ.

Η Πάρμα ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν μπορεί να καταθέσει την εγγυητική που απαιτούν οι πράσινοι για να προχωρήσει η μεταγραφή του νεαρού αριστερού μπακ στον ιταλικό σύλλογο.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι μπορεί να υπάρξει επανάληψη της ιστορίας του Σωτήρη Νίνη (η οποία έφτασε μέχρι τη FIFA) τους οδήγησαν στην απαίτηση μιας εγγυητικής από την πλευρά του ιταλικού συλλόγου, η οποία θα διασφάλιζε την καταβολή των 400.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβουαρίου.

Μετά τη σημερινή αρνητική απάντηση της ιταλικής ομάδας, η μετακίνηση του Βασίλη Ζαγαρίτη «παγώνει» και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναγκαστεί να προπονείται με το δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι.

Αυτό θα αλλάξει μόνο αν η Πάρμα διαφοροποιήσει τη στάση της, κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο, καθώς ο ιταλικός σύλλογος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή οικονομική κατάσταση.