Εξαντλήθηκαν κάτι περισσότερο από μία ώρα μετά την κυκλοφορία τους, οι προσκλήσεις για τους κατόχους διαρκείας που θα βρεθούν στις εξέδρες της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον αιώνιο.

Οι περιορισμοί στην προσέλευση του κόσμου, εκ των πραγμάτων κάνουν δύσκολη την κατάσταση για όποιον θέλει να πάει στο γήπεδο. Ειδικά όταν ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η Λεωφόρος θα ήταν γεμάτη από κόσμο, όμως λόγω των συνθηκών θα έχει μόλις 1.000 άτομα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής άρχισε η διαδικασία που αφορούσε τους κατόχους διαρκείας, για να προκύψουν οι 1.000 τυχεροί. Μέσα σε κάτι περισσότερο από μία ώρα, τα αποθέματα τελείωσαν! Η «δίψα» του κόσμου για να βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι μεγάλη κι αυτό φάνηκε απ’ το πόσο γρήγορα εξάντλησε τις 1.000 προσκλήσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα αποθέματα προσκλήσεων (μέσω της διαδικασίας εξαργύρωσης των καρτών διαρκείας) για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ζητάμε την κατανόηση από όλους όσοι θα ήθελαν να παραβρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας, αλλά δυστυχώς οι περιορισμοί βάσει της ΚΥΑ δεν αφήνουν περιθώρια».