Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Λεωφόρο, για να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της κατάστασης του ΟΑΚΑ. Την Τετάρτη εξετάζεται η τοποθέτηση VAR.

Διεργασίες για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (άλλωστε έχει δηλωθεί στο ξεκίνημα της σεζόν ως δεύτερη έδρα της ομάδας) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα διεξάγονται τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με πληροφορίες.

Το πρόβλημα με το δέσιμο του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ έχει αναγκάσει τους πράσινους να στραφούν σε εναλλακτικές επιλογές και στην παρούσα φάση υφίστανται επαφές ανάμεσα σε στελέχη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη προκειμένου να φανεί εάν είναι δυνατή η τέλεση του εντός έδρας ματς με τους Ηπειρώτες την επόμενη εβδομάδα (12/12).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα υπάρξει τσεκάρισμα για το αν μπορεί να υποστηριχθεί τεχνολογικά η τοποθέτηση του συστήματος VAR και μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Το σίγουρο είναι ότι το χορτάρι της Λεωφόρου, τηρουμένων των αναλογιών, είναι σε υποφερτή κατάσταση, ενώ το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λειτουργεί θετικά για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.