Τα προβλήματα δεν σταματάνε στον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Καρλίτος τέθηκε εκτός για τον Παναιτωλικό μετά από τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα. Νέος πονοκέφαλος για τον Λάζλο Μπόλονι.

Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς εκτός τέθηκε ο Καρλίτος λόγω αιματώματος στον αχίλλειο τένοντα.

Επίσης, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι Αχιλλέας Πουγγόυρας και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Παράλληλα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Διούδης, Ιωαννίδης, Μαουρίσιο και Μολό.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Καρλίτος (αιμάτωμα στον αχίλλειο τένοντα), Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Πούγγουρας (κάκωση στο γόνατο), Σανκαρέ, Κουρμπέλης και ατομικό οι Μπουζούκης, Σαβιέρ.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα εκτίσει την ποινή στο ματς αυτό και γι΄ αυτό έμεινε εκτός.