Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και τον Χουάνκαρ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έτσι εκτός απροόπτου δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι και υπολογίζεται να επιστρέψουν στα playoffs.

Μαζί τους φυσικά και ο Γουίλιαν Αράο λόγω καρτών. Αντίθετα ο Φίλιπ Τζούριτσιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

“Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Μία ομάδα παικτών έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και μία έκανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι, ατομικό έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν” αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.