Με την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυσή του.

Φουλάρουν οι… μηχανές για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει προεργασία για αρκετές περιπτώσεις και οι προσεχείς εβδομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και φέρνουν εξελίξεις.

Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει στις 14 Ιουνίου και στις 25 του μήνα η αποστολή φεύγει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μέχρι την τελευταία ημερομηνία στόχος είναι η ομάδα να έχει προχωρήσει σε 2-4 προσθήκες από τις βασικές που έχουν τεθεί ως στόχοι για τη νέα σεζόν.

Προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση δύο χαφ, ενός για τις θέσεις 6-8 κι ενός που θα μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ και θα μπορεί να προσφέρει γκολ. Φυσικά θα γίνουν κινήσεις και για δεξιό και αριστερό μπακ, για στόπερ και αναμένονται και κάποιες συμπληρωματικές προσθήκες.

Η υπόθεση του Οντρέι Λινγκρ απαιτεί λίγη υπομονή. Οι «πράσινοι» το παλεύουν, η Σλάβια βλέπει να μην μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσέχου μεσοεπιθετικού (που λήγει το 2024) και να μην έχει κάποια μεγάλη πρόταση από top πρωτάθλημα και έτσι μένει στο παιχνίδι της απόκτησης του 24χρονου άσου ο Παναθηναϊκός, που έχει και εναλλακτικές λύσεις.