Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στην αποστολή του θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν οι Αθανασακόπουλος και Τζαβίδας.

Στην αποστολή του τριφυλλιού θα είναι μετά από ένα μήνα ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα προπονήσεις, ανέβασε την τρέχουσα ρυθμούς και είναι στη διάθεση του Μπόλονι για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από την άλλη ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα πάρει στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ τους Αθανασακόπουλο, Τζαβίδα, Μαυρομμάτη, Σερπέζη, Καραγιάννη και Χριστογεώργο.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αύριο επρόκειτο να προπονηθούν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους.

Θυμίζουμε ότι ο Αθανασακόπουλος δεν ήταν στην αποστολή ούτε στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Άρη, παρότι στα ματς με Απόλλωνα και ΑΕΛ είχε πάρει φανέλα βασικού.

Ο Λάζλο Μπόλονι, όπως όλα δείχνουν,θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ δεν πρέπει να αποκλείουμε τελείως και το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Παράλληλα, εντός αποστολής θα είναι ξανά και ο Φακούντο Σάντσες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στην αυριανή προπόνηση, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει και τα τελικά του πλάνα.