Ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα είχαν νέα επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Αργύρη Καμπετσή με σκοπό να λυθεί το θέμα που είχε προκληθεί, ενώ η παραμονή φαντάζει ως ένα σενάριο.

Η παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους εκπροσώπους του Αργύρη Καμπετσή βαίνει προς εκτόνωση μετά από νέα επικοινωνία που είχαν αργά το απόγευμα οι δύο πλευρές, όπου δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις για τα δεδομένα που συνοδεύουν την υπόθεση.

Επί της ουσίας, η μία πλευρά (ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα) είχε αντιληφθεί ότι ο Καμπετσής θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό κάτι που τον ενόχλησε και τον έφερε στο σημείο να ενημερώσει τον παίκτη ότι δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά.

Και η άλλη πλευρά (ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του) είχαν την εντύπωση ότι ο Ρόκα είπε στον παίκτη από το… πουθενά ότι δεν υπολογίζεται στην πρώτη ομάδα.

Μετά όμως από τη νέα επικοινωνία των δύο πλευρές αφενός μεν έπεσαν οι τόνοι καθώς δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινίσεις, αφετέρου είναι πλέον ανοιχτή η παραμονή του Καμπετσή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.