Ο Παναθηναϊκός έχει λάβει επίσημη πρόταση από την Εστορίλ για την απόκτηση του Αντόνιο Σαβιέρ.

Ομάδα από την Πορτογαλία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αντόνιο Σαβιέρ, χωρίς μέχρι χθες να είχε γίνει επίσημο.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλο αυτό πήρε επίσημο χαρακτήρα, με την Εστορίλ να είναι η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Η πορτογαλική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και να διαπραγματεύονται. Είναι δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο παίκτης βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο, με τους πράσινους βέβαια να ζητούν ένα ποσό για να τον παραχωρήσουν. Ο Αντόνιο Σαβιέρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, καθώς ήρθε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε με την προοπτική να βοηθήσει στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές. Φυσικά, την πορεία του με τα πράσινα επηρέασε και ο τραυματισμός του κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21/11/2020 στο γόνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς του έδωσε ευκαιρίες στα φιλικά, αυτός δεν έπεισε και δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από το τριφύλλι.