Ο Αχιλλέας Πούγγουρας συμμετείχε γι’ ακόμα μια μέρα σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αυτή τη στιγμή, είναι το ακλόνητο φαβορί για τη θέση στα στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Ο Έλληνας αμυντικός από την Τρίτη έχει βρεθεί στη διάθεση του Μπόλονι στο πρόγραμμα που ακολουθεί όλη η υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και σήμερα (18/11) συμμετείχε γι’ ακόμα μια φορά δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Σε αντίθεση, ο Βέλεθ έκανε ξανά ατομικό…

Ο Σαβιέρ, αν και την Τετάρτη προπονήθηκε ξανά μόνος του έπειτα από νέες ενοχλήσεις για τις οποίες παραπονέθηκε, αναμένεται να ξαναμπεί άμεσα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός εξτρέμ την Τρίτη δούλεψε κανονικά δίχως ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα, ωστόσο, την Τετάρτη ενημέρωσε το επιτελείο των «πράσινων» για ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Προφανώς και προφυλάχθηκε και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί, ωστόσο, την Πέμπτη αναμένεται να επανέλθει και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρόντες στο πρόγραμμα της ημέρας ήταν επίσης οι Έλληνες διεθνείς του τμήματος κ-21, με τους Μπουζούκη, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη να επιστρέφουν και τον τελευταίο να κάνει αποθεραπεία αφού έπαιξε και βασικός την Τρίτη στη Λεωφόρο απέναντι στην Σκωτία.

Στα υπόλοιπα, ατομικό έκανε και ο Μολό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, μόνοι τους έκαναν πρόγραμμα και οι Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης. Απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης.