Πατάει σιγά σιγά το γκάζι ο Παναθηναϊκός ενόψει Κύπρου. Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Μπερνάρ. Προχωράει το κομμάτι των ανανεώσεων.

Ανεβάζει στροφές για Κύπρο και ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν επιστρέψει στα… βάσανα μετά τη μίνι άδεια και σιγά σιγά θα πατήσουν το γκάζι, αφού η αναχώρηση για την Κύπρο, όπου θα θα μπουν οι πινελές ενόψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος, πλησιάζει.

Παράλληλα, προοδευτικά θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να ακολούθησε και χθες ατομικό, αλλά δεν πρόκειται για κάτι το οποίο πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού το πλάνο προβλέπει την επανένταξη του Αργεντινού άσου με υπομονή και μέτρο. Σταδιακά θα αρχίσει να ανεβαίνει και ο 30χρονος άσος με στόχο να βρεθεί σε θέση να πάρει μέρος σε κάποιο ή κάποια από τα φιλικά στη Μεγαλόνησο. Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς είναι πλέον ο Μπερνάρ.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο θέμα που αποτελεί προτεραιότητα του κλαμπ είναι το θέμα των ανανεώσεων και στόχος είναι να έχει κλείσει το μέτωπο έως τον Ιανουάριο. Μάλιστα, όπως ανανφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Αλμέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» εως το το 2026.