Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα από την Ισπανία ο Αλβάρο Αγκουάδο βρίσκεται ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και  Φουενλαμπράδα.

Ο Αλβάρο Αγουάδο μένει ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ και θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στον Παναθηναϊκό είτε στην Φουενλαμπράδα σύμφωνα με την ισπανική ιστσελίδα pucelafichajes.com .

Ο 24χρονος μέσος, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις αυτή τη στιγμή στα χέρια του και εκτός εξαιρετικού απροόπτου μία από τις δύο θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ταυτόχρονα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Αντονίτο θα υπογράψει σύντομα στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Αυτή την εβδομάδα γίνονται διάφορες διεργασίες στην Βαγιαδολίδ. Όλα δείχνουν ότι ο Ελ Χασέν θα μεταβεί στην Λούγκο, ο Αντονίτο στον Παναθηναϊκό και ο Αλβάρο Αγουάδο είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Βαγιαδολίδ.

Ο Ανδαλουσιανός αμυντικός χαφ έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις στα χέρια του, μία από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Φουενλαμπράδα και μία από ομάδα της Super League, τον Παναθηναϊκό (την ομάδα που θα υπογράψει ο Αντονίτο). Ο Αγουάδο δεν έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός του θα είναι μία από τις δύο ομάδες».