Η Βέιλε κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή. Δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς περιλαμβάνει η πρόταση της ομάδας από την Δανία.

Επίσημο χαρακτήρα πήρε το ενδιαφέρον της Βέιλε για τον Αργύρη Καμπετσή. Η ομάδα από την Δανία κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για να πάρει τον Αργύρη Καμπετσή δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν την πρόταση και θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό οικονομικά deal. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν η Βέιλε καλύπτει και τα θέλω του 22χρονου Έλληνα επιθετικού.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπετσής είχε φτάσει μια ανάσα από την τουρκική Γκεζτέμπε, όμως το deal είχε χαλάσει λόγω της διοικητικής αλλαγής, που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στην ομάδα από την γείτονα χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος επιθετικός ανανέωσε πριν από 6 μήνες τη συνεργασία του με τους πράσινους και η συμφωνία με την τουρκική ομάδα που δεν προχώρησε ήταν κόντα στα 500.000 ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα αυτό και να δούμε αν τελικά ο Καμπετσής θα γίνει ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που μετακομίζει στην ομάδα από την Δανία αυτό το καλοκαίρι.