Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκαν οι παίκτες του Τριφυλλιού με λιγότερη ένταση στην προπόνηση δύο μέρες πριν το ματς με τον Βόλο – Απών και πάλι ο Πούχατς.

Η επιστροφή των διεθνών που δούλευαν σε άλλους ρυθμούς, κάποιοι εκ των οποίων «κουβάλησαν» και προβλήματα τραυματισμών, απαιτεί διαχείριση. Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Βόλο, έβαλε τους παίκτες του να προπονηθούν σε πιο ήπιο ρυθμό. Η ένταση είχε ανέβει τις προηγούμενες μέρες και πλέον μπαίνει η ομάδα στην περίοδο των συνεχόμενων κρίσιμων αγώνων.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή (2/4) με τον Βόλο. Εκεί ο Σέρβος τεχνικός θα έχει τους Κουρμπέλη, Σπόραρ και Ιωαννίδη. Για δεύτερη μέρα οι τρεις παίκτες προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα και είναι στη διάθεση του προπονητή. Αντίθετα παρέμεινε απών ο Πούχατς που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναφορικά με το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι Πράσινοι στο «Γ. Καλαφάτης», άρχισε με προθέρμανση, συνέχισε με rondo και fun game, για να ολοκληρωθεί με δουλειά στα τελειώματα φάσεων. Αύριο, Σάββατο, είναι η τελευταία προπόνηση πριν το ματς της 2ης αγωνιστικής. Με την ολοκλήρωσή της ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Λεωφόρου.