Καταγγελία είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος έκανε ρατσιστική επίθεση στον Λάζλο Μπόλονι χαρακτηρίζοντας τον «Ρουμάνο πορτοφολά», σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, όπως ενημέρωσε η πράσινη ΠΑΕ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης του αγώνα με του Άρη με τον Παναθηναϊκού επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμη να κάνει καταγγελία για ρατσιστική επίθεση του Καρυπίδη στον Λάζλο Μπόλονι. Όπως ανέφεραν από τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος του Άρη χαρακτήρισε τον Λάζλο Μπόλονι «Ρουμάνο πορτοφολά».

Οι πράσινοι ήταν έξαλλοι με την συμπεριφορά του Καρυπίδη και γι΄αυτό είναι έτοιμοι να προβούν σε αυτή την καταγγελία. O Θοδωρής Καρυπίδης καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται.

Η απάντηση από την πλευρά του Άρη, αναφέρει ότι ο Καρυπίδης είπε προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ηρέμησε» με την απάντηση του Ρουμάνο, σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο Άρης, να είναι: «Σκάσε και συ ρε…».

Αυτό που λέγεται από τους Θεσσαλονικείς είναι ότι προς το παρόν υπάρχουν σκέψεις για καταγγελία για τη συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι, την οποία ισχυρίζονται ότι είχε προς τον διοικητικό τους ηγέτη…