Το ένα από τα τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους του Παναθηναϊκού θα είναι με την Φένλο, στις 31/6, ενώ δύο από τα τρία εν Ελλάδι θα γίνουν στo «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως έγινε σημερα γνωστό.

Το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την καινούργια χρονιά, περιλαμβάνει ως γνωστόν ένα φιλικό με ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο Κορωπί στις 16 Ιουλίου…

Από εκεί και πέρα, όπως είναι επίσης ήδη γνωστό, από τις 18 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγουστου η αποστολή των «πράσινων» θα πάει στο Χορστ της Ολλανδίας.

Εκει θα γίνουν τρία φιλικά (σ.σ. στις 22, 26 και 31/7) και άλλα τρία θα διεξαχθούν μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα (σ.σ. στις 6, 10 και 14/8).

Δεν έχουν φιξαριστεί ακόμα οριστικά οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού, με εξαίρεση στις 31 του μήνα που, αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι απέναντι στην Φένλο!

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι, τα δυο από τα τρια φιλικά του Αυγούστου θα είναι στη Λεωφόρο, ενώ ίσως γίνει και ένα με ταξίδι του «τριφυλιού».

Προηγούμενο άρθροΠροπόνηση στο Wimbledon για τον Τσιτσιπά ()
Επόμενο άρθροΣλοβακία-Ισπανία 0-1: Τραγικό λάθος του Ντουμπράβκα (vid)