Λόγω και των απουσιών που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι με τους τιμωρημένους Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο, οι Μαυρομμάτης και Αθανασακόπουλος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «πράσινων» για το ματς στον Βόλο.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν το απρόοπτο της προπόνησης της Δευτέρας με αποτέλεσμα να μείνει πλέον εκτός δράσης για 20 μέρες, ενώ, οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος θα λείψουν από το ματς της Τετάρτης λόγω τιμωρίας με συμπλήρωση καρτών.

Ο Λάζλο Μπόλονι παίρνει μαζί του στον Βόλο τους Μαυρομμάτη και Αθανασακόπουλο για την αμυντική και την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και ατομικό οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.