Οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο ο Ολλανδός δεν βρίσκονται με το μέρος του, με το αποτέλεσμα της μαγνητικής να αναμένεται εντός της ημέρας. Ετοιμοπόλεμος ο Νιάς.

Οριακή είναι η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα των ημιχρόνων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό, στο επικείμενο ματς με τον Αρη στη Λεωφόρο.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής αλλά το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας θα καταδείξει με μεγαλύτερη σαφήνεια το εύρος του προβλήματός του και το αν έχει υποστεί τράβηγμα ή πρόκειται για μία απλή σύσπαση.

Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι έγκειται στο γεγονός ότι ο Σεχ Νιάς που πονούσε αρκετά μετά το ντέρμπι των αιωνίων στον καρπό του χεριού του από μια πτώση, ήταν πολύ καλύτερα τη Δευτέρα και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν αποκλείεται να μην βγάλει καν ακτινογραφία.