Έτοιμος να αγοράσει τα δικαιώματα του 22χρονου Σλοβένου χαφ, Άνταμ Τσέριν ο Παναθηναϊκός. Ανήκει στη Νυρεμβέργη και αγωνίστηκε δανεικός στη Ριέκα. Για πώληση που θα φτάσει τις 700.000 ευρώ μιλούν οι Γερμανοί!

Έτοιμος να ολοκληρώσει το πρώτο του «χτύπημα» για τη μεσαία γραμμή είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στο deal για την απόκτηση του Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν. 22χρονου Σλοβένου που ανήκει στη Νυρεμβέργη αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ριέκα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία που είναι έτοιμη να «κλείσει». Σε μια υπόθεση που φυσικά είναι ανεξάρτητη απ’ τον Αλεσάντρο Σεπφ, το θέμα του οποίου παραμένει ανοιχτό με την οριστική κατάληξη να πλησιάζει, θετικά ή αρνητικά.

Το Τριφύλλι αθόρυβα κινήθηκε για τον Τσέριν, που αγωνίζεται κυρίως ως 8άρι, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σαν αμυντικό χαφ, αλλά και σε πιο επιτελικό ρόλο. Παρά τα 22 του χρόνια, είναι ήδη 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, σημειώνοντας και 2 γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή μάλιστα, ήταν στις 12 Ιουνίου κόντρα στη Σερβία, όταν και είχε σκοράρει στο ματς που έληξε 2-2.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως η μεταγραφή ουσιαστικά έχει συμφωνηθεί. Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως η μόνη εκκρεμότητα είναι να περάσει ο ποδοσφαιριστής ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει στους Πράσινους. Σε μια κίνηση που-σύμφωνα με τους Γερμανούς-θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό 700.000 ευρώ!

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Τσέριν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κροατική Ριέκα. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με 37 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ. Προέρχεται απ’ την ακαδημία της Ντομζάλε, απ’ την οποία τον απέκτησε η Νυρεμβέργη το 2019 ως ταλέντο έναντι 1.000.000 ευρώ. Έμεινε ένα χρόνο στους Γερμανούς και το 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ριέκα, όπου κι έμεινε για δύο χρόνια. Φτάνοντας μέχρι την Εθνική Σλοβενίας.