Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του φιλικό απέναντι στη Μαρκό το Σάββατο (22/8) και το Panathinaikos TV θα μεταδώσει την αναμέτρηση, δωρεάν μέσω της Cosmote TV.

Επί ποδός προετοιμασίας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου, βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι του νέου καναλιού των πράσινων προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά από το Panathinaikos TV το πρώτο φιλικό ματς της ομάδας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου απέναντι στη Μαρκό στο Κορωπί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προετοιμασία των πράσινων για να γίνει η πρεμιέρα του πράσινου καναλιού βρίσκεται στην τελική ευθεία και μάλιστα έχει ήδη υπάρξει πλήρης συμφωνία με την COSMOTE TV προκειμένου να εκπέμψει (δωρεάν) από την πλατφόρμα του συγκεκριμένου συνδρομητικού καναλιού το φιλικό με τη Μαρκό.

Οι πιθανότητες υλοποίησης είναι της τάξεως του 90% ενώ δεδομένη θεωρείται η τηλεοπτική κάλυψη από το Panathinaikos TV του δεύτερου φιλικού ματς προετοιμασίας του τριφυλλιού απέναντι στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 26/8/20, 21.00).

Ο στόχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εξ αρχής να μεταδώσει όλα τα φιλικά ματς της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν από το νέο κανάλι του συλλόγου, καθώς επίσης και τους αγώνες της Κ19, του βόλεϊ και των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ξέχωρα από εκπομπές με αποκλειστικό περιεχόμενο που θα παράγει ο Παναθηναϊκός με δική του τεχνική υποδομή (συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα απ’ όλα τα τμήματα που θα εμπεριέχονται στο «πακέτο»).