Η πολύ καλή απόδοση του Γιοάν Μολό το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κινηθούν για δεξιό μπακ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σε… δεύτερες σκέψεις έχουν μπει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την απόκτηση δεξιού μπακ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε ότι, όπως είχατε διαβάσει, στο τριφύλλι είχαν αποφασίσει να κινηθούν για ένα εξτρέμ, ένα κεντρικό χαφ και ένα δεξί μπακ.

Η αυταπάρνηση που δείχνει ο Μολό και η πολύ καλή του απόδοση τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις της ομάδας έχουν κάνει τους ανθρώπους του τριφυλλιού να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Γάλλο μέχρι το καλοκαίρι, όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και να μην κινηθούν για ποδοσφαιριστή στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Μολό και στο χθεσινό ματς ήταν από τους διακριθέντες και ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει πειστεί με την απόδοση του ποδοσφαιριστή του.

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα ο Αντονίτο, που βέβαια οι σκέψεις για τον Μολό και τη μη απόκτηση δεξιού μπακ να μην έχουν σχέση με αυτό.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός του τριφυλλιού διαφοροποιείται και οι πράσινοι θα κινηθούν για δύο ποδοσφαιριστές (κεντρικό χαφ και αριστερό εξτρέμ).

Προηγούμενο άρθροΤσαγκαλίδης: «Ευχαριστημένος που επανήλθα μετά από έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό»
Επόμενο άρθροΜαχαίρας: «Ο Χιμένεθ μου τόνισε να παίζω χωρίς φόβο»