Ευκαιρία για ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές για όλους στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να στέλνει τις δικές της ευχές στους φιλάθλους ενόψει εορτών.

Παραμονή Χριστουγέννων. Ο αθλητισμός… κατεβάζει ρολό, για να χαρούν τα μέλη του τις μέρες αυτές. Να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους, κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Για το διάστημα των εορτών που πάντα είναι εποχή αγάπης και ξεκούρασης.

Ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να διαφέρει. Οι Πράσινοι έκαναν το χρέος τους εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Τελείωσαν τη χρονιά με καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οπότε μπορούν να ξεκουραστούν με χαμόγελο, για τις λίγες μέρες που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

Με το που έρθει η νέα χρονιά, υπάρχουν κρίσιμες αναμετρήσεις. Πρώτη η σημαντική με τον Άρη στη Λεωφόρο. Αυτό όμως θα απασχολήσει σε λίγες μέρες, όταν επιστρέψουν οι πάντες στο «Γ. Καλαφάτης».

Μέχρι τότε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε πως οι Πράσινοι είναι για τα καλά στο κλίμα των εορτών και των ημερών αγάπης. Ποστάροντας μια φωτογραφία με παίκτες του Τριφυλλιού σε άκρως εορταστικό mood, η οποία συνοδεύτηκε απ’ την ευχή για «Καλά Χριστούγεννα».