Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στους παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν για την άμυνα και αναμένεται άμεσα κίνηση.

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ. Το τριφύλλι φαίνεται να έχει πλέον καταλήξει στους βασικούς υποψήφιους και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτησή του.

Η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξετάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Σέρβος προπονητής εξετάζει κάθε περίπτωση λεπτομερώς,με σκοπό να είναι 100% σίγουρος για την απόφαση που θα πάρει.

Ο στόπερ που θα αποκτήσει το τριφύλλι, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, θα είναι αριστεροπόδαρος και θα είναι και δυναμικός. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει όλοι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του να έχουν ταχύτητα, όπως φυσικά και ο στόπερ που θα αποκτήσει. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Μετά την απόκτηση του στόπερ οι πράσινοι θα στρέψουν την προσοχή τους και στους υπόλοιπους στόχους. Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί να αποκτηθούν δύο εξτρέμ και ένας αμυντικός χαφ. Για να προκύψουν άλλες κινήσεις θα πρέπει πρώτα να γίνουν αποχωρήσεις κάποιων παικτών.

Ρόλο θα παίξει και η εικόνα που θα σχηματίσει από τους υπάρχοντες στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, καθώς αν κάποιος ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην υπολογιζόταν καλύψει τα… θέλω του είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσει και να μην κινηθεί για κάποιο νέο απόκτημα.