Το μεγάλο διάστημα απουσίας του Μπαρτ Σένκεφελντ, οδηγεί τους πράσινους στο να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για δύο στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπαρτ Σένκεφελντ για το μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην προετοιμασία ο νέος προπονητής θα έχει στη διάθεση του στην άμυνα, τον Πούγγουρα και τον Βέλεθ. Φυσικά, ήδη έχει παρθεί η απόφαση να κινηθεί για ένα στόπερ, αλλά με βάση τις τελευταίες εξελίξεις οι άνθρωποι του τριφυλλιού σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν και για δεύτερο σέντερ μπακ.

Στο τριφύλλι θέλουν βάλουν γερά θεμέλια στην άμυνα και στόχος είναι να υπάρχουν τρεις καλοί στόπερ, που να μπορούν να διεκδικήσουν τις δύο θέσεις στην ενδεκάδα επάξια.

Θέλουν δηλαδή την περίοδο κατά την οποία θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν να υπάρχουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την απόκτηση του νέου προπονητή, ο οποίος θα αναφέρει στη διοίκηση του τριφυλλιού τα δικά του… θέλω.