Οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος σήμερα δεν ανέβασαν τόσο πολύ ένταση, καθώς πήραν ανάσες ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που ξεκινάει αύριο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του σήμερα, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.

Για πρώτη φορά μετείχε σε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα ο Φραν Βέλεθ ενώ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Ιωαννίδης – Διούδης.

Ο Ντάνι Πογιάτος εξήγησε στους παίκτες ότι αυτή τη φορά το πρόγραμμα δεν θα είχε τόσο μεγάλη ένταση, ούτε θα έχει διάρκεια όση αυτές των προηγούμενων ημερών. Έτσι οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού

Στη συνέχεια οι πράσινοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν για 10 ημέρες, με τον Ντάνι Πογιάτος να ανακοινώνει τη λίστα:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Κανταλαπιέδρα, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης.