Διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη γαλλική Ανζέρ για το δανεισμό του 26χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Την περίπτωση του 26χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ Σαντά Τιούμπ εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το δανεισμό του στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας le10sport.com.

Οι πράσινοι ως γνωστόν έχουν ως πρώτο στόχο για τη συγκεκριμένη θέση τον Κολομβιανό Στίβεν Μεντόζα, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και η περίπτωσή του μπορεί να κλείσει από τώρα για τη νέα σεζόν εάν η Αμιάν επιμένει να ζητάει υψηλά ποσά ως αποζημίωση.

Υπό αυτήν την έννοια ο Παναθηναϊκός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις ακραίων παικτών για τον Γενάρη και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Τιούμπ είναι μία εξ αυτών.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Σαντά Τιούμπ παρακολουθείται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαντά Τιούμπ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν και είναι πιθανό να αποχωρήσει αυτό το χειμώνα από την Ανζέρ. Η άφιξή του από τη Νιμ το καλοκαίρι του 2019 (σ.σ. έναντι ποσού 3,5 εκατ. ευρώ) αρχικά ήταν επιτυχημένη, αλλά φέτος έχει γίνει περίπλοκη, καθώς αγωνίζεται λίγο και ο Στεφάν Μουλέν προσπαθεί να τον εντάξει σταδιακά στο παιχνίδι της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μέλλον του Τιούμπ αποτελεί επί του παρόντος αντικείμενο συζήτησης στην Ανζέρ και ειδικά επειδή ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ο ελληνικός σύλλογος παρακολουθεί τον 25χρονο Σενεγαλέζο για να τον αποκτήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικό. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη από την πλευρά του παίκτη και το γαλλικό κλαμπ».