Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον 20χρονο αριστερό μπακ μετά την άρνησή του στο συμβόλαιο που του προτάθηκε, την πρόταση της Πάρμα και τον εξωστρακισμό του για προπόνηση με τους εκτός αποστολής απέναντι στον Άρη.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Ζαγαρίτη μετά την άρνηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιο που του προτάθηκε επισήμως από τον Πιέρ Ντρεοσί για την επέκταση της συνεργασίας του με το τριφύλλι, αλλά και την επίσημη πρόταση που κατέθεσε την Πέμπτη η ιταλική Πάρμα.

Εκτός της Πάρμα που επισημοποίησε το ενδιαφέρον της στον Παναθηναϊκό, στο κόλπο για τον Ζαγαρίτη βρίσκονται επίσης οι Βερόνα, Χέρτα Βερολίνου και Κολονία, ενώ οι πράσινοι εξέφρασαν με έμπρακτο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς τον ποδοσφαιριστή αμέσως μετά την επίσημη πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Κι αυτό διότι λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσαν τον Ζαγαρίτη ότι θα προπονηθεί την Παρασκευή με το γκρουπ των παικτών που θα μείνουν εκτός αποστολής στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Αρη…

Ως εκ τούτου είναι σαφές ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, ενώ μία άκρως σημαντική παράμετρος της υπόθεσης σχετίζεται με τα τροφεία του παίκτη.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Ζαγαρίτης αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για ένα από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία) τότε τα τροφεία που αναλογούν στο τριφύλλι είναι της τάξεως των 385.000 ευρώ.

Εάν όμως ο Ζαγαρίτης συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα τότε δεν προβλέπεται αντίτιμο για τα τροφεία του παίκτη στον Παναθηναϊκό.