Ο Γιουνούς Σανκαρέ μετέβη στην Τουρκία, προκειμένου να διαπραγματευθεί απευθείας με την διοίκηση της Γκιρεσουνσπόρ, για την ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Χωρίς τον Γιουνούς Σανκαρέ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής μετέβη στην Τουρκία.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού μετέβη στην γείτονα χώρα, με σκοπό να διαπραγματευτεί με την Γκιρεσουνσπόρ απευθείας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες, ο Παναθηναϊκός έχει ανάψει το πράσινο φως και έτσι είναι στο χέρι του παίκτη το τι τελικά θα κάνει.

Μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν λόγο χθες για συμφωνία, ωστόσο κάτι οριστικό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Φυσικά, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στις δια ζώσης διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Σανκαρέ βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην νεοφώτιστη ομάδα, αλλά μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται εκτός σχεδιασμού στον Παναθηναϊκό, γι΄ αυτό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το τριφύλλι να ανακουφίζεται από ένα βαρύ συμβόλαιο, αν τελικά προχωρήσει το deal.