Ο Ντάνι Πογιάτος είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και όπως έγινε γνωστό θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στις 6 Αυγούστου.

Στις 6 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό παρουσία 35 παικτών και τέσσερις μέρες μετά ο νέος τεχνικός της ομάδας θα προπονήσει για πρώτη φορά τους πράσινους.

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των πρώτων προπονήσεων της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό και η μοναδική εκκρεμότητα σχετίζεται με το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η πρώτη παρουσία των πράσινων στο Κορωπί για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου οπότε και θα ξεκινήσουν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και τα απαιτούμενα τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό.

Τέσσερις μέρες μετά, στις 10 Αυγούστου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ντάνι Πογιάτος στην οποία αναμένεται να βρίσκονται 35 παίκτες.

Κατόπιν θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα από τον Ισπανό προπονητή προκειμένου να μειωθεί αισθητά ο συγκεκριμένος αριθμός ενόψει των προπονήσεων του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.