Ο Τζόελ Όμπι της Κίεβο Βερόνα είναι ακόμα ένας παίκτης που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία για ένα σοβαρό προσωπικό του θέμα.

O 26χρονος Αργεντινός μέσος, Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι πράσινοι. Μάλιστα, ο Νοτιοαμερικανός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα με το τριφύλλι.

Όπως, ωστόσο, ενημερωθήκατε και νωρίτερα δεν είναι ο μόνος. Ψηλά στη λίστα ακόμη μία περίπτωση “6αριού” από την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας παίκτης που έχει προταθεί και το όνομά του βρίσκεται σημειωμένο στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα είναι και του Τζόελ Όμπι.

Του 29χρονου, δηλαδή, Νιγηριανού μέσου της Κιέβο Βερόνα. Ο Αφρικανός μετράει μία 15ετία στα ιταλικά γήπεδα, ενώ την περασμένη σεζόν ακολούθησε την Κιέβο στη Serie B, μετρώντας 29 αγώνες με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη NEPA Λάγκος και το 2010 ήλθε στην Ευρώπη για την Ίντερ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Πάρμα, ενώ το 2015 τον αγόρασε η Τορίνο αντί 2.200.000 ευρώ. Η Κιέβο Βερόνα τον αγόρασε το 2018 από την γκρανάτα αντί 2.000.000 ευρώ, ενώ τον παραχώρησε δανεικό και στην Αλάνιασπορ.

Οι τζαλομπλού προσπαθούν να μειώσουν το μπάτζετ τους και δεν θα ήταν αρνητικοί στην προοπτική αποδέσμευσης του Όμπι.