Η απόκτηση δεξιού μπακ «καίει» τον Παναθηναϊκό, καθώς σε λίγες μέρες (6/8) αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν υπάρχει κανένας κλασικός δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και μια από αυτές που είναι στη λίστα του είναι, όπως αναφέρει η Live Sport, και αυτή του Ρουί Φιλίπε Καετάνο Μόουρα ή… σκέτο Καράσα. Ο 27χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα, με την οποία φέτος είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ.

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μποαβίστα και εκεί πέρασε όλη την καριέρα του με εξαίρεση τις περιόδους 2014/15 και 2015/16 που έπαιξε δανεικός σε Τοντέλα και Σάντα Κλάρα. Συνολικά μετρά 165 εμφανίσεις, 6 γκολ και 9 ασίστ στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Η περίπτωση του Καράσα δεν είναι η μοναδική που εξετάζεται από τους «πράσινους», ωστόσο θεωρείται πολύ προσιτή, καθώς το κασέ του δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ και πρόκειται για έναν παίκτη με σταθερή παρουσία σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως το πορτογαλικό.