Ο Μπερνάρ αναμένεται να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις και να μπει σταδιακά λόγω του θέματος που έχει στον ώμο. Βασικός στόχος να είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ακολούθησε και σήμερα το δικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και χθες. Ο Μπερνάρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο που αποκόμισε στην Σαουδική Αραβία αγωνιζόμενος με την Σαρίγια. Το πρόβλημα δεν είναι μεν σοβαρό, αλλά αν δεν προσεχθεί μπορεί να γίνει. Σε περίπτωση που δεχτεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα και επιβαρυνθεί ο ώμος του, τότε μπορεί το πρόβλημα να μεγαλώσει.

Για τον λόγο αυτό και η ένταξη του στην ομάδα αναμένεται να γίνει σταδιακά. Για την ακρίβεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κάνει θεραπεία και ατομικό και από την αρχή της επόμενης θα αρχίσει σιγά σιγά να προπονείται. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί σίγουρα με ΟΦΗ ενώ ο στόχος είναι να βρίσκεται στο 100 % στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την τέταρτη αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Φυσικά, υπάρχουν πιθανότητες να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στο τριφύλλι δεν θέλουν να ρισκάρουν όπως είναι λογικό, γι΄αυτό η ένταξη του προχωράει με σταθερά βήματα.