Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ για τον απολογισμό της προετοιμασίας και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ημέρα ξεκούρασης μετά από 15 μέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία είναι η σημερινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να έχει επικοινωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ (άλλωστε έχει συχνή επικοινωνία και με τον Γιάννη Αλαφούζο), προκειμένου να ενημερώσει για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και να γίνει συζήτηση για τα μεταγραφικά.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει πλέον ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ, για το ποιους παίκτες υπολογίζει για την πρώτη ομάδα, ποιους θα στείλει στη β’ ομάδα και ποιους έχει εκτός πλάνων. Ο ίδιος αναμένεται να ενημερώσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει σαφές αν οι «κομμένοι» θα προπονούνται στο εξής σε διαφορετικό γκρουπ (και ίσως άλλη ώρα) από τους υπόλοιπους.

Όσο για τα μεταγραφικά, προτεραιότητα πλέον αποτελεί η ενίσχυση μεσοεπιθετικά, με τουλάχιστον έναν εξτρέμ, έναν φορ και πιθανώς ένα οκταροδεκάρι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάποιες επιλογές στο μυαλό του, διερευνητικές κρούσεις και επαφές γίνονται, αλλά είναι σαφές πως χρειάζεται υπομονή, καθώς ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πως πρέπει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, που θα ανεβάσουν δεδομένα την ποιότητα του ρόστερ και δεν θα είναι «μπαλώματα».