Η ανησυχία του αρχηγού του Παναθηναϊκού που θα ακολουθεί θεραπείες στον τετρακέφαλο έως το Σάββατο, ο υπέρηχος που θα οριστικοποιήσει το εύρος του προβλήματος και το πιθανότερο ματς επιστροφής.

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αποτελεί ένα από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού την παρούσα χρονική στιγμή, όσον αφορά τον τραυματισμό του στην Εθνική.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και επέστρεψε άμεσα στο Κορωπί. Αρχικά, το γεγονός αυτό προκάλεσε φυσιολογικά ανησυχία τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όχο και στο προπονητικό τιμ των πράσινων.

Το θετικό ήταν ότι οι εικόνες που στάλθηκαν στον Παναθηναϊκό από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής δείχνουν ότι την έχει γλιτώσει πολύ φθηνά με οίδημα και όχι με μερικό κόψιμο (θλάση) στον έξω πλατή του τετρακέφαλου μυ και με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες υπολογίζεται να απουσιάσει για περίπου μία εβδομάδα.

Σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να συνεχίσει θεραπείες έως το Σάββατο, οπότε και θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον ιατρό των πράσινων Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο κι αν οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν θα οριοθετηθεί ως στόχος για τον Κουρμπέλη να είναι πανέτοιμος στο ματς με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο ματς με το Βόλο στη Λεωφόρο, άλλωστε, πέραν του ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για ρίσκο, είναι μικρότερη η ανάγκη της παρουσίας του Ελληνα διεθνούς μέσου, σε σχέση με τα λεγόμενα ματς ειδικών συνθηκών.