Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το συγκινητικό «αντίο» του Ούμπίδες και έριξε «καρφιά», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στη διοίκηση του Ατρόμητου.

Ο Χαβιέ Ούμπιδες «κρέμασε» τα παπούτσια του στον αγώνα του Ατρόμητου με το Βόλο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο Σάββας Παντελίδης με δηλώσεις του, στην κάμερα της Nova. έριξε «καρφιά» για κάποιον που «προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στη του Ατρόμητου.

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ και επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το έδωσα έναν ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας μέσα στο γήπεδο γιατί πιστέψτε με, δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία που υπήρχε σε κάποιες στιγμές στην ομάδα και ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έχει αιτία ότι κάποιος, και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρόμητου.

Και συμπλήρωσε. «Είναι ένα παιδί που ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις κάποια πράγματα».

Όσον αφορά τον Ατρόμητο. «Ήταν μια δύσκολη σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος, τελειώσαμε με μια νίκη, η γεύση που μένει είναι καλή από μια νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο βασικά αλλά τις πιο μεγάλες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, μπορέσαμε και πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε το ματς».