Όπως φαίνεται, εντός της εβδομάδας θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία για συνεργασία μέχρι το 2023.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με «τέσσερα στα τέσσερα» στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας του Ιβάν Σαββίδη με τον Ουρουγουανό προπονητή για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν, όπως αποκάλυψε η «FORZA», για το θέμα του συμβολαίου, που θα αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα επεκτείνεται για άλλα δύο χρόνια μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2023.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει ο Πάμπλο Γκαρσία, ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα, με νέους οικονομικούς όρους, αρκετά καλύτερους από το συμβόλαιο που είχε ως προπονητής της Κ19.

Ουσιαστικά, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θέλει με αυτή την κίνησή του να επιβραβεύσει τον Ουρουγουανό τεχνικό, να τον κάνει να αισθανθεί ακλόνητο στον πάγκο της ομάδας.