Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του “Δικέφαλου” καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Κρέσπον στον Αχίλλειο Τένοντα, έχουν σημάνει συναγερμό και οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Στον ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι δεδομένο ότι δεν περισσεύει κανείς.

Έτσι, είναι φυσικό στο στρατόπεδο του Δικεφάλου να επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να είναι μάλλον καθησυχαστικές ωστόσο υπάρχουν επιφυλάξεις για τη σοβαρότητα της κατάστασης του που θα ξεκαθαρίσει μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες ήταν από χθες (4/5) προγραμματισμένο να υποβληθεί σήμερα.

Ο Κρέσπο είναι σημαντικός για το κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου και με τον Μιχαηλίδη εκτός για καιρό, τον Βαρέλα να εμφανίζει ξανά ενοχλήσεις στη μέση καταλαβαίνει κανείς πως ο Λουτσέσκου δεν έχει περιθώρια να χάσει και άλλον στόπερ, δυο εβδομάδες περίπου πριν από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.