Η Αλ Αΐν φλέρταρε με την ιδέα της απόκτησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης, κάνοντας σαφές πως δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει εύκολα!

Έχοντας επιστρέψει στην φυσική του θέση, ο Βραζιλιάνος φαντάζει σε μεγάλα κέφια, καταγράφοντας νούμερα σε μια ούτως ή άλλως γεμάτη σεζόν του. Στο Αγρίνιο σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι μετά τις αναμετρήσεις με Βόλο και Ιωνικό.

Εμφανίσεις που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από την Αλ Αΐν που έχει κεντράρει στην περίπτωσή του. Οι Άραβες έκαναν εκ νέου κρούση για τον Βραζιλιάνο προκειμένου να τον αποκτήσουν δανεικό, καταβάλλοντας και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ!

Στον ΠΑΟΚ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν, καθώς δεν τίθεται στην παρούσα φάση θέμα αποχώρησης του Βραζιλιάνου και γιατί αξιολογείται με άλλα οικονομικά δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2026, θέλοντας να τον «δέσουν» και να έχουν τον πρώτο λόγο σε όποια διαπραγμάτευση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν δεν είναι τωρινό, αφού είχε κάνει και σχετικά πρόσφατα κρούση στον Δικέφαλο. Γεγονός που αποδεικνύει πως η περίπτωση Αουγκούστο είναι στοχευμένη για εκείνους. Στον ΠΑΟΚ όμως έχουν άλλα σχέδια…