Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Σβέριρ Ίνγκασον να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα.

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, λόγω της επιβάρυνσης από τους συνεχόμενους αγώνες, ενώ ατομικό έκαναν και οι τραυματίες, Κρέσπο, Καγκάβα, Περέιρα, Ελ Καντουρί και Μιχάι.

Το προπονητικό πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών του Δικεφάλου ήταν αφιερωμένο στην τακτική, με το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει δράση, δείχνοντας στους παίκτες τι θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η Δευτέρα του Πάσχα (03.05) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, καθώς σε δύο μέρες ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Άντριαν Περέιρα, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.