Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας θα αποτελέσουν προσεχώς και επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ – «Ραντεβού» στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά και ανακοινώσεις!

Όπως όλα δείχνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους θα ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία νέων προσώπων καθώς Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας θα κατευθυνθούν απευθείας στην Θεσσαλονίκη…

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης, με τον Ζοσέ Μπότο να κινείται στην επιλογή ενός βραχύσωμου επιθετικού, κάνοντας σαφές πως έψαχνε διαφορετικά χαρακτηριστικά σε φορ από αυτά των Ολιβέιρα και… Τσόλακ.

Μάλιστα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπράντον Τόμας έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία, όπως ακριβώς ισχύει και με τον Κάλεντ Νάρεϊ, η υπόθεση του οποίου ολοκληρώνεται, προβάροντας τα ασπρόμαυρα.

Και για τους δύο, θεωρήθηκε προτιμότερο να βρεθούν απευθείας στην Θεσσαλονίκη, για ιατρικά και την καθιερωμένη τυπική διαδικασία των ανακοινώσεων δεδομένου πως επί ολλανδικού εδάφους απομένουν δύο ημέρες προπονήσεων και δύο φιλικά την τελευταία ημέρα της παρουσίας τους…