Η Πορτογαλική ομάδα, Φαμαλικάο έχει παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αλβανού στόπερ του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι, ωστόσο, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να δεσμεύεται από την Βαλερένγκα μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε διαδικασία αποσυμφόρησης του ρόστερ και συζητήσεων για την επόμενη ημέρα δεδομένης και της Ευρώπης.

Πλέον, αριθμητικά ο ΠΑΟΚ μετρά στα στόπερ τους Ίνγκασον, Κάργα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη και Μιχάι ενώ αναμένεται από
Οκτώβριο να προστεθεί και ο Μιχαηλίδης για τις εγχώριες διοργανώσεις. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν κάποιος μπορεί να αποχωρήσει για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ, αυτός είναι ο Ενέα Μιχάι, για τον οποίο έγιναν διάφορες «ζυμώσεις» στην ποδοσφαιρική αγορά!

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την Φαμαλικάο για την αγορά των 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (σ.σ. δεν προκύπτει χρηματικό αντίτιμο για την ώρα) αλλά μέχρι στιγμής δεν υφίσταται συμφωνία με τους ασπρόμαυρους, με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα… Επί της ουσίας οι Πορτογάλοι ποντάρουν στο γεγονός πως είναι πίσω στην ιεραρχία των στόπερ και το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου μπορούν να «εκμεταλλευτούν» αυτήν την συγκυρία σε μία win win κατάσταση για όλους, όπως τουλάχιστον θεωρούν εκείνοι!

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή Αλβανό στόπερ, ωστόσο, θα πρέπει οι προσφορές να είναι ικανές να ανοίξουν και την πόρτα της εξόδου για τον ποδοσφαιριστή….